Financiële steun

In onze bediening zijn wij afhankelijk van het werk van de Heilige Geest, God alleen kan harde harten verbreken, tegelijk gebruikt Hij eenvoudige mensen om Zijn Boodschap uit te dragen. Persoonlijk weten wij ons geroepen om de Heere in deze weg te volgen en onze krachten in te zetten in Zijn wijngaard. Doormiddel van het schrijven van meditaties, het ondersteunen en begeleiden van mensen met hun vragen en het uitdragen van de Bijbelse Boodschap op de straat, mogen wij invulling geven aan onze roeping.

Als gezin leven wij bij de dag en mogen Gods zegeningen ervaren. Onze bediening is een geloofsbediening, wij hebben geen vast inkomen en vertrouwen er op dat de Heere God ook financieel zal voorzien.

 

Denk aan ons in uw gebeden en mocht u ons financieel willen ondersteunen dan kan dat doormiddel van een gift over te maken op onze persoonlijke rekening.

 

IBAN: NL12RABO0307030350 tnv. W.Vos Veenendaal

 

Het is ook mogelijk om ons te steunen via ons persoonlijke rekeningnummer bij de stichting Werkers in de Wijngaard.

 

Stichting Werkers in de Wijngaard heeft als doel het scheppen van een infrastructuur (geestelijk, materieel en financieel) voor evangelisten en andere arbeiders in Gods Koninkrijk. Omdat Stichting Werkers in de Wijngaard een ANBI-status heeft zijn uw giften als particulier of bedrijf aftrekbaar.

 

Rekeninggegevens:

NL11RABO0103419802 t.n.v. Stichting Werkers in de Wijngaard te Ede.

De schenker van giften op deze rekening blijft voor ons anoniem en over deze giften betalen wij als ontvanger belasting.
 
Namens mij en mijn gezin, hartelijk dank voor uw steun.
Wilco Vos