Het volk wordt uitgeroeid

09-12-2021

In de lezing met de titel "Het volk wordt uitgeroeid", spreek ik even over de trans humanistische agenda die wereldwijd wordt uitgerold.

Voor velen is dit een onbekend onderwerp of een onderwerp waarbij wenkbrauwen worden opgehaald.

Wat onze gedachten ook zijn rond dit onderwerp, het is belangrijk om te weten dat het ondanks onze voor of tegenstand, al ver in ontwikkeling is.

Bekende mannen als Ray Kurzweil, Elon Musk en Claus Swaab, oprichter en directeur van het World Economic Forum (WEF), schamen zich niet om openlijk uit te komen voor hun verlangen naar onsterfelijkheid. Hun filosofie, gegrond op de theorie dat alles evolueert, is dat het menselijk ras moet worden verbeterd.

Om onsterfelijkheid te kunnen bereiken, zullen mens en techniek samen moeten smelten, de zogenoemde singularity.

Ray Kurzweil zei:

De singulariteit zal ons in staat stellen om de beperkingen van ons biologisch lichaam en brein te overstijgen. We zullen controle krijgen over ons lot.

Langzaam maar zeker zijn wij mensen opgewarmd om te wennen aan de verandering die wordt doorgevoerd. Zaken als implantaten om bepaalde verstoorde lichaamsfuncties te herstellen zijn gewoon geworden. We horen van robotarmen die beter functioneren dan een normale arm. Zo ook van benen. We horen van apen die computerspelletjes kunnen doen vanwege een geïmplanteerde chip in de hersens.

Ondertussen moeten we niet onderschatten dat de ontwikkeling op nanoschaal enorm is toegenomen. Wij denken bij chips en computers, aan grote of voor het oog duidelijk zichtbare zaken, maar de ontwikkeling staat niet stil. Hoewel Elon Musk voor het publiek met zijn bedrijf Neuralink chips in de hersenen wil inplanteren om geheugen en functies uit te breiden en of te verbeteren, moeten we ons niet vergissen dat er achter de schermen veel gebeurt.

Denk aan de mRNA en CRISPR-technieken waarbij het menselijk functioneren op celniveau wordt aangepast.

De tijd om onze kop in het zand te steken is voorbij.

De mensheid wordt klaargestoomd om overgenomen te worden door de techniek. De samensmelting is in volle gang.

En één van de meest in het oog springende voorbereiding op de acceptatie van het transhumanisme is de gender agenda.

Mannen en vrouwen met karakter, gezinnen bestaande uit vaders en moeders passen niet langer in het plaatje van de voortuitgang.

Kinderen die zien dat ze een jongen of een meisje zijn, moeten net als volwassenen gaan twijfelen aan de werkelijkheid. Doormiddel van de media met programma's en films worden mensen gehersenspoeld en gestuurd naar een algehele acceptatie van iets dat totaal ingaat tegen de orde van de Schepper.

De BBC onderwijst kinderen dat er meer dan 100 verschillende gender types zijn. En laat programma's zien aan 6-jarigen waarbij andere kinderen medicijnen slikken die de geslachtsverandering in gang zetten.

Wat een verwarring en wat een strijd, ruzie en verdeeldheid brengt deze opgedrongen agenda met zich mee. De regenboog, het door God ingestelde teken van hoop en trouw, wordt vandaag misbruikt als teken van hopeloosheid en trouweloosheid. Ja het teken dat ons oproept om te beseffen dat er een God is die regeert wordt vandaag ingezet als het symbool dat de mens regeert. Typerend is dat Gods boog 7 zichtbare kleuren heeft en dat het symbool van vandaag 6 kleuren heeft.

Trouw en vastigheid is weggevoerd in de stroom van ongerechtigheid. Een jongen kan 's morgens opstaan en beslissen een meisje te zijn om 's avonds te bedenken dat hij geen van beiden is.

Badkamers, kleedhokjes of toiletten zijn niet langer veilig voor de persoon die nog natuurlijke schaamte kent.

Er zijn delen in de wereld waar Marie strafbaar is als zei haar menstruerende collega John nog steeds Johanna noemt.

De natuurlijke schaamte moet verwisseld worden voor een schaamteloze staat waarbij geen grenzen zijn.

Dit alles om verwarring en acceptatie van het transhumanisme te versnellen.

De mens wil als God zijn en het transhumanisme belooft dat de mens als God zal zijn en zelf goden kan maken. Als we dan horen dat er zelfs cultussen zijn waar monniken voor sprekende robots buigen en die aanbidden, dan zien we hoe ver het al is. Waar ligt de grens?

Dat is voor jou en mij de vraag: Waar ligt voor ons de grens?
Hoever gaan wij mee in dit experiment dat totaal indruist tegen de God die aarde en hemel schiep? Hij heeft ons geschapen met het doel Hem te eren en lief te hebben. Hij heeft grenzen gesteld en de mens wil deze grens met haar singulariteit overschrijden.

Wanneer we ontdekken dat de wereldwijde crisis gebruikt wordt om de mens te brengen tot het transhumanisme, dan zouden we extra voorzichtig moeten zijn in dat wat we wel en niet aanvaarden.

Er is op internet veel te lezen over dat wat er speelt rond de transgender agenda, ook is er veel te vinden over het transhumanisme.

In dit internet artikel wordt beknopt uiteengezet wat er op de achtergrond speelt.
Slik niet alles voor zoete koek maar lees, toets en trek je eigen conclusies.

https://www.cancerwisdom.net/the-transhumanism-agenda/

Wilco Vos