Nature from above

Hallo allemaal,

Ik ben Jonathan, en mijn hobby's zijn:  video editen,  mountainbiken, verhalen schrijven en vloggen. Zoals jullie hopelijk al weten heb ik een eigen YouTube kanaal 'Nature from Above', Als je nog niet geabonneerd ben doe het dan snel. Zie video hier naast voor een korte intro op mijn kanaal.

Update!

Zoals jullie al wel vernomen hebben is er lange tijd al geen video meer gekomen op mijn Youtube kanaal. Dat is gekomen omdat mijn drone jammer genoeg gecrasht is... Wij waren aan het rijden met de camper door de bergen toen wij een prachtig vergezicht kregen over een super mooie vallei met in de verte prachtige rotsplateaus.  Dus wij stopten in een bocht en ik pakte mijn drone, zette hem neer, startte, en vloog weg. Zodra ik boven de bergen vloog kwam er een super harde ruk wind en vloog mijn drone van mij vandaan over de bergrug. Ik verloor contact met de drone zodat de drone in Return to Home (automatische mode dat hij terug gaat naar de plek van waar de drone opgestegen is) en ging opstijgen naar de ingegeven hoogte van 108 meter. Daar stond nog een veel hardere wind zodat hij nog verder weg ging...  De drone probeerde als maar tegen de wind in te vliegen waardoor de accu van de drone helemaal leeg liep en uiteindelijk probeerde te landen omdat de accu te leeg was. Jammer genoeg was de landing achter een paar bergruggen van ons vandaan. Dus wij een heel eind over de weg richting de drone gereden (de kaart ziet u hier onder het blauwe stipje ben ik en de rode pijl is de drone) uitgestapt en gaan zoeken (hij lag nog een berg rug van ons vandaan). Dus wij zoeken en zoeken, uiteindelijk na een paar uur te hebben gelopen over bergkammen, naast afgronden, over smalle paadjes, rollende rotsblokken te hebben overleefd, zijn wij weer terug gegaan naar de camper:(  Ontzettend jammer want nu heb ik geen drone meer en is er geen mogelijkheid om er een op te sturen (verzend kosten 400-800 euro en kan geconfisqueerd worden bij de grens). Dusss voor mij geen drone meer:( Dat is echt heel jammer, maar ik heb er wel een paar mooie lessen uit mogen leren zoals altijd rustig blijven, en dat alles in de hand van God is zodat alles wat er gebeurd goed is en in Zijn plan is. 

Ik blijf vertrouwen, en hoop van ganser harte dat er weer een mogelijkheid komt zodat ik een nieuwe drone kan laten opsturen. 
Kijk onderstaande video voor het uitgebreide verhaal.  

Hier ziet u mijn laatse video.

Mijn hobby's


Nr. 1 Vloggen 

en als figurant voor Family Life on Wheels.
Als jullie onze video's op FlOW bekijken kennen jullie mij van mijn vlogs, en het stemmetje van cindy. Ik vind het heel leuk om met mijn GoPro de avonturen en gebeurtenissen te laten zien en er over te vertellen. Een half jaar terug durfde ik niet eens in de camera lens te kijken als ik wist dat die video op YouTube zou komen te staan... Maar nu vlog ik alles aan elkaar met mijn kleine GoPro.

Hier naast ziet u een foto van mij toen wij in het zand vast zaten met de camper. Uiteraard ben ik hier aan het vloggen.

Nr. 2 Video editen. 
Video editen vind ik echt heel leuk! Vooral omdat je, als je een video af hebt en op YouTube plaatst, mensen kunnen genieten van wat jij hebt gecreëerd. Het is elke keer weer leuk om van een heleboel clips een gave video te maken. Ik ben nu nog een beginners editor en ik ga mezelf steeds meer professionaliseren. Daarom vind ik het ook fijn om feedback te krijgen op mijn video's via de reacties onder de video, of via de mail.
Ik kan, en wil, altijd leren van anderen!

Op dit moment maak / edit ik de video's voor "Family Life on Wheels" en "Nature from Above".

Nr. 3 Mountainbiken.
Van mountainbiken kan ik heel erg genieten. Heerlijk door het bos, over het strand, over een veld of gewoon over een mooi weggetje. Wandelen kan ook heerlijk zijn maar met de E-mountainbike kom je gewoon 3x zover. Het heerlijke is dat je ook lekker hard gaat en heerlijk kan uit wapperen!

Hier naast zie u een foto van mij op mijn mountainbike toen ik aan het ragen was op het breedste strand van Europa: Rømø.


Nr. 4 Verhalen schrijven. 
Onlangs werd  ik gevraagd voor TO blad Bovenwijs.  Mij werd gevraagd of ik mijn doordeweekse dag zou kunnen beschrijven. Dus ik begon te schrijven en na een uur had ik een 777 woorden tellend verhaal op papier staan. Ik las het voor aan mijn ouders en zij vonden het super leuk geschreven. Ik stuur het stuk op naar Timon (Hoofd redacteur van het blad Bovenwijs) en ook hij vond het echt super gaaf. Op deze foto ziet u hoe het er uiteindelijk uit is gaan zien! 

Voor een van mijn stukken : klik hier

Wilt u ook zo'n blad hebben bestel het door de onderstaande link te klikken. Het blad kost slechts €3,- excl porto kosten. Wilt u het blad klik dan hier
Een greep uit mijn video's

Mijn meest recente video: zie hier onder.

Heel veel plezier met het kijken van mijn video's.


Geef mij feedback.

Ik hoop dat jullie genieten van mijn video's en mijn video's ook waarderen. En zoals ik al zei, vind ik het leuk om feedback te krijgen.  
Dat kan door dit formulier in te dienen, zodat ik weer kan leren!