Nature from above

Hallo allemaal,

Ik ben Jonathan, en mijn hobby's zijn: drone vliegen, video editen,  mountainbiken, verhalen schrijven en vloggen. Zoals jullie hopelijk al weten heb ik een eigen YouTube kanaal 'Nature from Above', Als je nog niet geabonneerd ben doe het dan snel. Zie video hier naast voor een korte intro op mijn kanaal.

Mijn hobby's


Nr. 1 Drone vliegen. 

Jaren gelden kreeg ik voor mijn verjaardag een kleine stunt drone, daarmee kon je verscheidende grappige dingen doen. Omdat ik toen nog te jong was voor een serieuze drone, lag hij een paar jaar in de kast, totdat mijn vriend kwam logeren. Hij keek rond in mijn kast en zag de drone liggen en zei: "wat doe jij eigenlijk met die drone?" Dus begonnen wij landing  platforms van LEGO te bouwen, en zo ontdekte ik dat het eigenlijk wel leuk is om drone te vliegen, en kocht ik mijn eerste echte drone. Dat was een klein instap model, en deed totaal niet wat ik ervan verwachtte. Ik retourneerde deze drone en kocht mijn eerste serieuze drone. Jammer genoeg is die drone gecrasht in de zee...:(

Op de dag dat de drone crashte, opende mijn vader zijn mailbox en las een mail van een man die ons vroeg of hij ons kon steunen. Deze voor ons nog onbekende man vroeg specifiek naar mij! Zo kreeg ik op een wonderlijke manier een gloednieuwe drone, die zelfs nog beter is dan degene die gecrasht is!

Nr. 2 Video editen. 
Video editen vind ik echt heel leuk! Vooral omdat je, als je een video af hebt en op YouTube plaatst, mensen kunnen genieten van wat jij hebt gecreëerd. Het is elke keer weer leuk om van een heleboel clips een gave video te maken. Ik ben nu nog een beginners editor en ik ga mezelf steeds meer professionaliseren. Daarom vind ik het ook fijn om feedback te krijgen op mijn video's via de reacties onder de video, of via de mail.
Ik kan, en wil, altijd leren van anderen!

Op dit moment maak / edit ik de video's voor "Family Life on Wheels" en "Nature from Above".

Nr. 3 Mountainbiken.
Van mountainbiken kan ik heel erg genieten. Heerlijk door het bos, over het strand, over een veld of gewoon over een mooi weggetje. Wandelen kan ook heerlijk zijn maar met de E-mountainbike kom je gewoon 3x zover. Het heerlijke is dat je ook lekker hard gaat en heerlijk kan uit wapperen!

Hier naast zie u een foto van mij op mijn mountainbike toen ik aan het ragen was op het breedste strand van Europa: Rømø.


Nr. 4 Verhalen schrijven. 
Onlangs werd  ik gevraagd voor TO blad Bovenwijs.  Mij werd gevraagd of ik mijn doordeweekse dag zou kunnen beschrijven. Dus ik begon te schrijven en na een uur had ik een 777 woorden tellend verhaal op papier staan. Ik las het voor aan mijn ouders en zij vonden het super leuk geschreven. Ik stuur het stuk op naar Timon (Hoofd redacteur van het blad Bovenwijs) en ook hij vond het echt super gaaf. Op deze foto ziet u hoe het er uiteindelijk uit is gaan zien! 

Voor mijn stuk: klik hier

Wilt u ook zo'n blad hebben bestel het door het onderstaande formulier in te vullen. Het blad kost slechts €3,- excl porto kosten. 
Nr. 5 Vloggen en als figurant voor Family Life on Wheels.
Als jullie onze video's op FlOW bekijken kennen jullie mij van mijn vlogs, en het stemmetje van cindy. Ik vind het heel leuk om met mijn GoPro de avonturen en gebeurtenissen te laten zien en er over te vertellen. Een half jaar terug durfde ik niet eens in de camera lens te kijken als ik wist dat die video op YouTube zou komen te staan... Maar nu vlog ik alles aan elkaar met mijn kleine GoPro.  

Hier naast ziet u een foto van mij toen wij in het zand vast zaten met de camper. Uiteraard ben ik hier aan het vloggen. 


Een greep uit mijn video's

Mijn meest recente video: zie hier onder.

Heel veel plezier met het kijken van mijn video's.


Geef mij feedback.

Ik hoop dat jullie genieten van mijn video's en mijn video's ook waarderen. En zoals ik al zei, vind ik het leuk om feedback te krijgen.  
Dat kan door dit formulier in te dienen, zodat ik weer kan leren!

Hebben jullie genoten van mijn werk? Dan kunnen jullie eventueel mij sponsoren zodat je in de toekomst nog veel meer video's kunt gaan zien. 

Om mij te sponsoren via Patreon: klik hier
om mij te sponsoren via Buy me a coffee: klik hier