Family life on Wheels                                              .

Family life on Wheels 

in beeld

23. Alles achterlaten en gaan wonen in een huisje op wielen om mensen te bereiken. In deze speciale video gaan we op reis door het jaar dat achter ons ligt, gaan jullie met ons mee?

22. Ergens ver weg in de eenzame Sahara is Jonathan alleen. Hij heeft ons nodig en wij willen naar hem toe maar dat is niet zo gemakkelijk. Ga mee en beleef dit bijzondere avontuur.

21. Ontdek een 2000 jaar oud Amfitheater met een bijzonder verhaal en overnacht in een echte Afrikaanse garage met family Life on Wheels. Ga je mee achterop de motor?

20. Altijd al eens een schaap willen verkopen? Ga dan mee met Family Life on Wheels. In deze video maken we harissa, zetten we Arabische thee, oogsten we dadels en beleven we nog veel meer, ga je mee? 

19. In deze video van Family Life on Wheels trekken we door de bergen, bezoeken we ondergrondse huizen, ontmoeten we veel gastvrijheid en slachten we een kip.

18. In deze family Life on Wheels aflevering ontdekken we het geluk van delen. Wat is rijkdom? Wat is geluk? Ga met ons mee op reis, over land en over zee.

17. Ga met ons mee over de onverharde wegen van Afrika op zoek naar koffie, brood en markten vol met van alles en nog wat.

16. Hoe is nu het leven in een Camper? Van opstaan, studeren, werken, koffie drinken, eten, tot hele avonturen met Family Life on Wheels

15. Een speciale aflevering waarbij Family Life on Wheels fantastische hulp krijgt.

14. Zelf gevangen vis eten op een onbewoond eiland, boodschappen doen op een Afrikaanse markt en eten bij de lokale bevolking.

Ga je mee?

13. Ga met ons mee langs heuvels en kamelen en zie ons worstelen met zand, wind en techniek.

12. In deze speciale aflevering van Family Life on Wheels geven we ons huis een bijzondere naam.

11. Met Family Life on Wheels over de Middellandse zee, van Europa naar Afrika, gaat dat lukken? 

10.  Een reis naar mensen over grenzen gaat over bergen en door dalen. Een spannende video waarbij grenzen worden verlegd.

9. Dat het leven in een Camper niet altijd over rozen gaat dat is wel duidelijk maar dat de grond soms werkelijk onder de wielen verdwijnt...

Hoe zal dit aflopen? 

8. Eenzame opsluiting en bevrijding. In deze spannende video ervaren jullie wat het is om eenzaam opgesloten te zitten in een vastgelopen lift en worden we midden in de nacht wakker gemaakt door de politie.

7. Een update rond het kwetsbare camperleven met lessen voor het leven van alle dag.

6. Lessen voor het leven van alle dag uit de kwetsbare momenten uit ons leven op wielen.

5. In deze aflevering nemen we je mee over de grenzen.
Geniet mee en laat je bemoedigen.

4. We zijn verhuist! Van een huis van steen naar een bestaan op wielen. Het heeft wat voeten in aarde gehad maar het is nu dan toch zover. Volgen jullie ons?

3. In deze video maken we samen met Frans en Wil een matras van alleen natuurmaterialen. 

2. In deze video laten we zien hoe we zonder waterleidingnet, water filteren uit meren, rivieren en stroompjes.

1. In deze eerste video vertellen wij wie we zijn en hoe we zijn gekomen tot een leven op vier wielen.

Family life on Wheels 

in tekst

Tevreden

31-08-2021

Te is nooit goed, behalve tevreden:

Gastvrijheid

14-05-2021

Deze keer wil ik jullie meenemen naar een bijzondere cultuur met bijzondere gewoontes.

Kwetsbaar

26-02-2021

In de achterliggende tijd hebben we een filmpje gemaakt met de titel 'Kwetsbaar'
In dit filmpje is te zien hoe materiaal kwetsbaar blijkt te zijn tijdens extreme weersomstandigheden. Als de zon schijnt werkt alles naar behoren, wordt het koud en héél erg koud, dan gaan dingen heel anders dan gedacht.
Wist je trouwens dat zelfs ritsen...

In Veenendaal kwam het puntje ook bij het paaltje, het vertrek kwam steeds dichterbij. De tijd is omgevlogen. Alle drie waren we op onze eigen manier druk met en om de camper. De camper is van een vakantie-middel veranderd naar een gezellig (t)huis.
Het huis van steen werd steeds ongezelliger. Het ontspullen liep voorspoedig, Marktplaats slokte een...

Heerlijke titel, vinden jullie ook niet? Gek, dat we dan in de Nederlandse taal; 'ook niet?' zeggen, eigenlijk zou daar moeten staan; 'ook wel?' Maar dat terzijde, we gaan nu onze neus niet in het groene boekje steken, maar we gaan onze neus in een heel ander zaakje steken.....

Ontspullen

12-10-2020

Wij mensen verzamelen graag. Of scheer ik nu iedereen over één kam...?

Kijkend over het water, naar de prachtige natuur zijn er heel wat gedachten en overpeinzingen. Het is goed om echt even de stilte te 'horen'. Het is hier echt oorverdovend stil. Misschien ken je dat wel, zo stil dat je je eigen oren niet vertrouwd.

Waar zal ik beginnen, is er een begin? Of zal ik zomaar wat anekdotes vertellenMmmm, dan wordt dit eerste verhaal veel te lang. Ah, een eerste blog, dat betekent: voorstel rondje.